Konečně

Konečně

Konečně v proudu času,
opuští mě temná část.
Konečně slyším tóny hlasu,
pro které hvězdy chtěl bych krást.

Konečně chladné odešly stíny,
noci co nedají se snést.
Konečně zas v náručí jsem víly,
co bere mi schopnosti se plést.

Konečně pauza v ruchu žití,
ticho přináší v duši bouře.
Konečně mizí pocit že jsem v řiti,
odchodem v obláčku posledního kouře.

Konečně přijde snad již brzy,
když pacifik mě přiveze do cíle.
Konečně mé rty nikdo nezastaví,
když líbaj ty tvé roztomilé.
Autor petrzal, 06.10.2022
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Marry31, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až jsem se zasnila :) Pěkné

07.10.2022 21:49:14 | Narra

...konečně!...;-)konečně nadějný to máš...

06.10.2022 18:03:39 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí