VŠICHNI CHTĚJÍ POZNAT LÁSKU

VŠICHNI CHTĚJÍ POZNAT LÁSKU

Anotace: Mr. E.M.

Nepomůžeš si, když se budeš chovat pošetile,
vím, že jsi citlivá duše s mnoha vnitřními problémy,
ale nemusíš hned ubližovat sobě, ani jiným lidem.

Neutíkej, vždy se můžeš vrátit, k tomu co bylo kdysi,
kde jsi žil svůj sen, taky mi chybí bezstarostný život.

Byť všechno krásné končí dřív, než se nadějeme,
proč si to vždycky uvědomíme, až když je příliš pozdě?.
Ale stále je před námi cesta, i když je to pro tebe těžké.

Vezmu tě domů, jestli chceš?.
V ten okamžik zmizí veškerý tvůj smutek.

A až se tiše vytratí všechny tvé smutky, budeš volný,
připravený se znovu zamilovat, přestože si to bojíš přiznat,
ale něco nového ožívá a znovu se tě zmocní ten prazvláštní pocit.

Neodcházej ještě, noci jsou dlouhé a dny nikdy nekončí,
jen kvůli mně předstírej, že všechno bude v pořádku.

Vím, že to nemusí být navždy, může to trvat jen chvíli,
možná je to určitá představa, jen jeden z dalších podivných snů,
ale tvůj něžný úsměv mě přiměl na všechno zapomenout.

Mít strach z toho, kdo komu zlomí srdce – tak ať,
žijeme ve světě, kde všichni chtějí poznat lásku.
Autor PIPSQUEAK, 12.10.2022
Přečteno 143x
Tipy 3
Poslední tipující: Fialový metal, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí