Cigarety a gin

Cigarety a gin

Anotace: Je -5 pod nulou a čtyři hodiny ráno.

Myslím,
že není fér,
to jak se na mě
za úplňkových nocí díváš.

Po touze přichází bolest.
Odcházíš příliš brzo do noci.

Upsané duše ďáblu.
Jen mu řekni jak se milovat.
Ať ví co ho čeká.

Chci vědět o každé Tvé jizvě.
Naučit se řeč Tvého těla.
Zapamatovat si lehkost Tvých rtů,
když líbáš mé tělo.

Stíny předsudků.
Prázdná postel
a pořád ta samá hudba.

Spálíme se,
i když naše srdce horká nejsou.

Je -5 pod nulou a čtyři hodiny ráno.
Autor moon.light, 14.10.2022
Přečteno 128x
Tipy 16
Poslední tipující: Lara., Iva Husárková, Lexi, Marten, Fialový metal, Frr, mkinka, Dreamy, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása.

20.10.2022 22:01:55 | Lara.

Jako ledové ostří, líbí se mi to.

14.10.2022 03:13:25 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí