Jedna duše, jedno tělo

Jedna duše, jedno tělo

Anotace: ...

Nerozumím tomu, co se děje,
topím se ve zpomínkách,
včera byl jsi tu a dnes ne,
místo nás je tu stín pouze.

Bojím se, že mě necháš jít
a budu jen předešlou kapitolou,
že se beze mne budeš mít líp,
a ta, co přijde pak, bude navždy tvou.

Tak mě chyť do náruče,
pusu mi dej na čelo,
řekni, ze zůstaneš zde,
že jsme jedna duše, jedno tělo.

Řekni, že naše osudy jsou spojené,
nehledě na to, kde zrovna jsme,
že společně překonáme vše zlé,
ať jsme metr, nebo sto kilometrů od sebe.
Autor AngelLia31, 16.10.2022
Přečteno 155x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Rbb, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně se mi líbí. Hlavně závěr....Ať jsme metr nebo sto kilometrů od sebe.

20.10.2022 18:35:06 | mkinka

Jsem ráda, že se ti líbí :) a vážím si komentáře.

21.10.2022 21:45:42 | AngelLia31

Rádo se stalo.

10.12.2022 14:35:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí