Láska

Láska

V černé noci půlnoční
stojím tu sám,
ztrácím se v pavučině snů,
přec nikoho nehledám


brouzdám v tomto zvláštním světě,
z rozsvícených lamp
měl jsem tě potkat v Létě,
možná jen jako tramp.


toužím se proměnit v červánek ranní,
v oblohu modrou, blankytný sen,
jsi bohyně na zámku co srdce mé zraní
jsem blázen? Že poznat chci tě jen.
Autor Rbb, 18.10.2022
Přečteno 197x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, Psavec, Fialový metal, Dejvis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad každý se bláznem zdá,
když touží čistou lásku znát...
Hezký večer, Rbb

20.10.2022 22:18:11 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí