Hlouběji

Hlouběji

Anotace: Tvoji tvář, zdá se, tesal měsíc z mramoru a celá bytost tvá jest jistě dílem jeho, tak bílá a spanilá, dnes v noci dám ti jméno, není na světě síla, která by mě zastavila, chci tě mít, to přísahám...

Hlouběji než prve
dotkni se mých dnů
dřív než ve mně zbude
jen prázdnota po ránu

Hlouběji než chutná
pachuť prázdných gest
stůj při mně, není schůdná
žádná z jiných cest

Hlouběji než pouta
zatni svoje sny
do mých tichých útrap
do strachu z neřesti

Hlouběji než na dno
kde stíny duše leží
tam můžeš dojít snadno
bez ran a bez otěží

Hlouběji než tulák
co stojí u dveří
vtrhni do mých představ
ať lásko...uvěřím
Autor lampicka, 23.03.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juuu.....tak to mě moc těší..

23.03.2007 16:05:00 | lampicka

Tvé básně se mi prostě líbí.

23.03.2007 12:29:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí