Než usnu

Než usnu

Anotace: Malování síly 2022

Načechrám postel
a k hvězdám pošlu
jantar srdce.
Rozhodím slastí ruce,
že Ty jsi míru svíce.

Než zavřu oči
počkám na polibek.
Zapomenu na zármutek.
Mlasknu a začnu jednu
z nejkrásnějších pohádek.

Už se knížka otvírá.
Je tam hlavní hrdina
a spisovatelka se usmívá.
Kniha je osudová
a břeh života omývá
od pramene k ústí.
Bez lásky by byl život pustý.

Už kráčím.
Máš jablka a hrušky.
Zastavíš kolotoč
a dáš klid prostý.
Zazpíváš znělky.
Pomiluješ během chvilky.

Lunární modul hlásí mžitky.
Přilétl z Oceánie.
Maloval si ducha poezie.
Ach, vzlétl do naděje.
Krystal vláhy inspiruje.
Probouzí, co si zamiluje.

Čtyřlístek upadl na cestě.
Dobrou noc. Knížky jsou nade vše.
Autor mkinka, 23.10.2022
Přečteno 161x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Aramgad, Sonador, kudlankaW, Iva Husárková, Frr, Lexi, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera

27.10.2022 21:04:46 | Stanislav32

Hlavně, že se líbí.

28.10.2022 02:07:58 | mkinka

Tvá neustále rozkročená poezie Lásky je mocná, milá Mkinko**ST*

23.10.2022 22:10:45 | Frr

Moc děkuji, Zlatý.

24.10.2022 04:21:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí