Osvobození

Osvobození

Mlhou jsem bloudil v ulicích,
nitra svého ztracený.
Poslouchal rady prstů hořících,
když v mapě hledaly vzdálený.

Pak z plic vzduch ze všech sil,
rozžehl oheň skomírající.
Desítky hvězd jsem já vzkřísil,
teď letí vzhůru zářící.

Mám vlastní souhvězdí teď v duši,
spojují světlem kontury tvé tváře.
Těžkost žití náhle zdá se jednodušší,
osvbozením od smutku a od žaláře.
Autor petrzal, 25.10.2022
Přečteno 119x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí

25.10.2022 10:57:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí