vesmírné dálky

vesmírné dálky

Polibek s polibkem splývá

Jak krásně se to líbá

Za svitu měsíce a hvězd

Kde miliony cest mizí

 

Šepot s šepotem splyne

Hovor tišší je než jiné

Když šeptáš lásce vyznání

Za jasné nocí na pláni

 

Tělo s tělem splyne pak

Už nevnímají noční čas

Jen jeden druhého a ticho

Co rozhostilo se při tom

 

Než ke hvězdám v orgasmech zalétli

Aby splynuli spolu a s vesmírem

Autor Aramgad, 27.10.2022
Přečteno 99x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, blues, Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, líbí se.)

28.10.2022 10:17:49 | Constantine

Ano, Aramgado. Někdy lze dolétnout až tam...*

27.10.2022 22:25:23 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí