Muška zlatá

Muška zlatá

Byla jsi probuzení z reality,
do dnu který není,
pohlédnutí na dva světy,
které všechno změní.
Svíce uprostřed oceánu,
kterou jsem nezapálil,
krásná holka ustrašená,
se kterou jsem se seznámil.

Trochu jako malá víla,
trochu noční můra,
která mě letmo políbila,
a pak málem ztuhla.
Vlastně jenom muška zlatá,
kterou nejde chytit,
když ve světle lamp na ulici,
naučí se svítit.

Byla jsi sen jedné noci,
který zmizel před svítáním,
chtěl mě držet ve své moci,
ale už ho nezachráním.
Chtěl jsem chytit slzu štěstí,
co ti stekla po tváři,
minula však mojí ruku,
a tak už teď nezáří.
Autor Křemen, 31.10.2022
Přečteno 114x
Tipy 7
Poslední tipující: Aramgad, mkinka, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí