Uneseš...

Uneseš...

Anotace: ... Gabče k narozeninám, mému spojenci a rádci:-))))

Uneseš ještě světla tíž
Až vůně kol‘ tebe se unaví
Barvy se zlomí a zchuraví
Touhy a vše co tak ctíš?

Věř krvi své, srdci,… pak když…

Uneseš ještě světla tíž
Až teskná zim křídla se rozletí
Do vlasů cín stáří vlije ti
A nikdo ´by vyslech‘ co díš?

Kde srdce a krve kde skrýš…

Světla břímě to uneseš
Na cestách tvých rozličných kéž
Ti lucernou ve tmách a stínech
Autor Herjann Skald Vargstjern, 23.03.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí