Uneseš II

Uneseš II

Anotace: ...pro Keřu k narozeninám, dárkyni přístřeší a spoluolitkyni...:-)))

Uneseš ještě přítmí šat
Až tóny ztěžknou a ztrpknou ti
Podivně paže se pokroutí
A ve hrudi svíravý chlad?

Věř krvi své, srdci… pak snad…

Uneseš ještě přítmí šat
Až plášť jar zdrolí se vetchostí
Zemdlenost vpije se do kostí
A žádný ´by ráčil poslouchat?

Kde srdce tvé, krve tvé hlad…

Tmy břímě to uneseš
Na cestách tvých rozličných kéž
Skryje tě pohledům hvězd
Autor Herjann Skald Vargstjern, 23.03.2007
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už fandím i tvé starší tvorbě.

13.02.2008 23:04:00 | brooklyn

Hm líbí se mi to

21.07.2007 00:35:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí