Bublinky

Bublinky

Anotace: Kolem houpačky

"*"

"***"

Nad ránem,

když se bublinky snů rozsypaly

 do údolí zkažených měst, 

zůstanou okna ... skoro zavřená.

Je podzim.

Prší smutná láska z oblohy.

"***"

Mikroventilací a sebemenší skulinkou

nachází cesty do ložnic

Nejvíc do té Tvé ... nešťastné.

"***"

Jsi magnet.

Stále přitahuješ splín.

Všech ... krátkých románků.

Těch budoucích ... co přijdou již o víkendu.

"***"

Co naplat.

Ty spíš tvrdě dál a vrníš s kotětem 

na polštářku ...

... jako by se nechumelilo. 

"***"

HOUPY  HOU

"***"

A ani netušíš ... 

... co bych si přál.

"***"

 

PS:

Vše se v dobré obrací.

"***"

První splněné přání:

Začal jsem šetřit teplou vodou.

Sprchuji se již s Tebou.

"***"

Druhé splněné přání:

Celý den.

Radiátory byly horké.

Tekla u mě voda.

Svítilo světlo.

Živý sen o přírodě ... se stále vrací.

"***"

Třetí splněné přání:

Byl jsem rád ... jednou motýlem.

"***"

Čtvrté splněné přání:

Víno se u nás ve sklípku ještě nezdražilo.

"***"

Páté splněné přání:

Všichni dobří přátelé jsou lidé.

Mimo jedné kočičky.

"***"

A nakonec:

Vracíš se zpět ... s chutí a úsměvem.

Noc co noc.

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 05.11.2022
Přečteno 142x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, Jarunka, jenommarie, kudlankaW, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kadeřavé slovy slov *

01.12.2022 10:31:18 | Dejvis

Opět velmi pěkná a tolik splněných přání...

26.11.2022 22:50:25 | Jarunka

Vracíš se také zpět s úsměvem.
Děkuji Ti Jarunko.

26.11.2022 23:00:02 | Fialový metal

Ta je zase povedená, líbí se mi :)

05.11.2022 10:10:12 | Lexi

Vracíš se zpět s úsměvem.
Děkuji Ti Lexi.

26.11.2022 22:58:34 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí