Půjdu za Tebou

Půjdu za Tebou

Anotace: Malování lásky 2022

Já vím, že najdu Tě v temperách.
Budeme bloudit po horách
a o sny pečovat.
Najde se na nich červená,
když slunce mění tvář
i líčka tvoří kalendář.

Pak zamíchám svět narůžovo.
A bude hotovo.
Ono ta bílá stále hřeje
do jiskry naděje.

Včera jsem psala smutné verše,
zazdila jsem je v řece
a dala zvučet lásky kolovrat.

Pár slov a den je akorát.
Líbám a že máš rád,
to nemusím se ptát.

Slova jsou praporem.
Občas jako sochy s kusem života.
Reálie zazní a s nimi nota.
Báseň hřeje a já nedočkavá.
Autor mkinka, 05.11.2022
Přečteno 194x
Tipy 21
Poslední tipující: WWW, kudlankaW, šerý, Psavec, Stanislav32, Fialový metal, Holoxicht, Fil, Frr, Dejvis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach och...DÍTĚ MÉÉÉÉÉÉ***ST*

05.11.2022 12:02:12 | Frr

Jsem šťastná že se líbí.

05.11.2022 12:31:52 | mkinka

Sametové, opět kouzlíš srdcem rudým sladce ***

05.11.2022 11:32:05 | Dejvis

Moc a moc děkuji.

05.11.2022 11:34:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí