Barvy po těle

Barvy po těle

Anotace: Malování lásky 2022

Dej mi štětec do pusy.
Zatančím Ti kružnice,
čtverce i milníky.

Na tělo dám si temperu.
Jen lehce dílo projedu.
Už šeptám na čtvrtky.
Mlhu a jinovatky.

Projeď mnou a budou svátky.
Lehce, mile, krátce
jako věty v obálce.
Kostrbaté souvětí zavěští
nálepku štěstí.

Dáš mi ještě bělobu.
Dýchám, sténám.
Maluji Ti na nohu.
V extázi obrazu.

Ty i já ve vzkazu.
Malování dá důkazů.
I lásku bez podrazů.

Usmívej se zítřku
a těš se na básničku.
Teď ještě pokrývku
a pusu na čelo.
S příběhem, aby zahřálo.
Autor mkinka, 05.11.2022
Přečteno 149x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Dejvis, Bufik, WWW, Frr, Psavec, šerý, Narragan, kudlankaW, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádherně roztančená mkinčí novobáseň, hvězdo má**ST*

06.11.2022 10:15:46 | Frr

Díky, jsem šťastná, že se líbí.

06.11.2022 10:19:22 | mkinka

Těším se Jíťo.
ST*

05.11.2022 20:47:12 | Fialový metal

Jsem ráda, že jsem udělala radost, Vašku.

05.11.2022 20:52:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí