zčistajasna

zčistajasna

byl to básník
všechna čest
a radost pohledět
vedl obchod za sny
chtěl prodat smutku
ticho vět

i já ho měl
i já ho měl rád
avšak jsem zapomněl
jaké je zdráv se smát

i dnes nemocen bolem
tápu kudy vrávorám

chci přes padlé šraňky
přes toky chladných srdcí
uniknout v slzách závorám

jen klapající mlýnky
hladin ztemnělých v soucit
mi slibují že teče voda

že podzimní strasti pominou
a přijdou vločky poletující

zčistajasna
Autor J's .., 10.11.2022
Přečteno 113x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Tvbm, Sonador, Marten, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí