Vyznání lásky

Vyznání lásky

Anotace: ...

Chtěla bych ti něco říct,
ale nevim jak spravně bych měla začít.
Ani nevim jak na to budeš reagovat,
jakou odpověd budu od tebe čekat.
Krátká, dlouhá bude,
se slovy které mě rozveselí,
na srdci zahřeje.
Nebo smutnou udělají,
a na srdci zabolí.
Nevim jestli ke mě citíš to same,
co ja k tobě,
ja doufám že ANO,
nebo MILUJI TĚ HROZNĚ.
Ty dvě pouhá slova krátké,
jsem ti chtěla říct.
Slova krátké ale lásky plné.
Ted se ptám tě,
cítíš ke mě to SAMÉ???
Autor Terík, 23.03.2007
Přečteno 974x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká, ale spoustu nucených rýmů

26.03.2007 19:52:00 | ta co bývala Andělem

Musel sem Ti dát 100%, jsem taky Honzík :-) Teď vážně, je to moc hezká básnička.

23.03.2007 19:04:00 | Hops

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí