Naše srdce satelity

Naše srdce satelity

Šíp světla vstřelen do tmy,
tmy čepel v světlo vražena.
Běh světa ke snům neochotný,
málokdy řekne co to znamená.

Spojíme hvězdy ve změť čar,
v sametu duše jež nás halí.
A ty nás srdce dál jen šal,
pro tebe vše my bychom udělali.

V hlavách nechť se stále točí,
po drahách svých světlo s tmou.
Bez toho jiskra nikdy nepřeskočí,
teď můžeme číst v příběhu o nás dvou.
Autor petrzal, 21.11.2022
Přečteno 133x
Tipy 11
Poslední tipující: M.A.Rek, Iva Husárková, Tvbm, Caliéry, Psavec, Stanislav32, šerý, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí