Napsala mu báseň

Napsala mu báseň

Anotace: Malování lásky 2022

Našla inspiraci,
když kráčela parkem.
Kvetla letokruhem,
když zmítala se osudem.

Pak upadlo pero
a on ho našel,
aby jí ho zpátky dal
za polibek něžný.
Moc chtěl a hodně o ní stál.

Přitiskla se k stromu
a věřila, že nepůjde sama domů.
Jsou vánoce.
Buďme spolu.

Úsměv na obzoru.
Zas potkáme se.
A zastavíme u semaforu.
Odhrnul jí vlasy
a už se chvěl.

Ještě kousek do samoty
v ladnosti dvou těl.
Kdo dopíše tu báseň?
Možná skřítek medový.
Kdo ví?
Láska nekonečnem zní.
Vločka slastí zní.
V milování nikdo netruchlí.
Autor mkinka, 22.11.2022
Přečteno 161x
Tipy 18
Poslední tipující: M.A.Rek, Květka Š., Fialový metal, Bufik, Iva Husárková, Lara., Kan, Frr, Stanislav32, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

psal ji báseň
na bílou kůži
nahého těla,
však co litera
lechtala ji
celá se chvěla

A tak síla
slov básně
a jeho pera
dohnala jí
k vyvrcholení
tak moc to chtěla

27.11.2022 21:10:18 | M.A.Rek

Děkuji za tvé řádky.opravdu nádherný komentář

27.11.2022 23:10:23 | mkinka

No, vida. A už sis o něj napsala ? Víš komu !? :-))

22.11.2022 19:43:00 | Kan

Chtěla jsem napsat pozitivní básničku a aby ladila vnitřní pohodou.

22.11.2022 19:54:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí