Bonnie a Clyde

Bonnie a Clyde

Anotace: Jsme Spolu jako dva Gangsteři.. na život a na smrt Láska až za hrob..

My dva princ a princezna z té nejkrásnější pohádky,
Zároveň dva Gangsteři jako z nejznámější kriminálky.
My dva a naše láska až za hrob,
Láska na život a na smrt,jako ze starých dob.

Naše dokonalé spojení,jsme spolu propojení,
Víš lásko, vím, že jsme si souzení.
Spolu utíkáme zákonům, vytváříme si svoje vlastní,
Je nám jedno jak a kde jsme, když jsme spolu,jsme šťastní.

Jsem neporazitelná dvojka,nikdy nás nedostanou,
Nikdo nás nerozdělí, jedině a pouze naší vraždou.
Jsme jako Bonnie a Clyde, věčná oddanost, láska a věrnost,
V očích ostatních gauneři krutý, ale naše duše tvoří harmonickou něžnost.

Bonnie a Clyde, spolu až do úplného konce, do konce dní,
Ke každému kdo bude chtít naší lásku zničit,budeme zlý.
Bonnie a Clyde, jeden pro druhého obětujeme svůj život,
Láska šílenější než mezi nima, chováme k sobě nepopsatelnou závislost.

JSEM navždy tvá věrná Bonnie, budu tu až do konce našich životů bez hranic,
Beze TEBE totiž můj Clyde nejde žít, bez tebe nejsem nic
Autor ToxicVerun, 23.11.2022
Přečteno 169x
Tipy 7
Poslední tipující: kozorožka, Fialový metal, Frr, Iva Husárková, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě mě napadlo - vztah je taky naše zkouška - každý. Možná ten nejtěžší. Opustit toxický vztah, to je něco, s čím se také peru. Žiju takový život Chytré horákyně - ve fyzickém světě jsem "s ním", ale má duše jde svou cestou (a jeho taky). A dál se uvidí. Já jsem ovšem o 30 let starší, ty máš celý život před sebou.

03.12.2022 09:39:19 | kozorožka

Osud si s námi zahrává těmi nejrůznějšími způsoby. A láska má tisíce podob.

03.12.2022 09:08:39 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí