Probouzení

Probouzení

Melancholické skici mizí,
co chlad noci do mě vmaloval.
Tvůj úsměv umí toto vždycky,
a dá mi sílu by jsem bojoval.

Zazvoní záblesk ve tvém oku,
notou permafrost drtící.
Srdce pak jako šelma opět v skoku,
vzplane v podobu svíce hořící.

Potoky krve mnou zas proudí,
teplo duše tělem roznáší.
Rety zas jak vždycky loudí,
dotyk co mě rozvášní.
Autor petrzal, 24.11.2022
Přečteno 174x
Tipy 10
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Tvbm, mkinka, Kan, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle mně také probudilo. Žďuchnutí lásky*

24.11.2022 13:50:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí