Touha

Touha

Říkám si, mám básnit, skládat zase slůvka k sobě, proč mě jen to táhne stále k Tobě. ???? Bylo by krásné lusknout prsty, aby spojily se naše cesty. ???? No jo, když takhle jednoduše to bohužel nefunguje, to zřejmě trochu odvahy vyžaduje. ???? Když ve vztahu se ztrácí úsměv a světlo mění se v tmu, to potom není cesta už ani v tom nejhezčím snu. ???? Člověk si pak připadá, že cokoli udělá je to špatně, do toho pár blbých narážek druhého a konflikt je tu neodvratně. ???? Tak je to vždy, když nehledá se na druhém to hezký, pak problém je i to, když koupí se místo jogobely jogurt řecký. ???? Člověk pak připadá si zbytečně jakoby přišel s nožem na přestřelku, doma nejraději už v osm zavelel by na večerku. ???? Vše v co věřím je krásný sen, ale co když nepřijde jednou ten den. ???? Den, kdy ruku v ruce budeme spolu skákat z mraku na mrak, kdy zklamání dáme spolu navždy na frak. ???? Kdy Tvůj úsměv stane se věčný a den bez Tebe bude nekonečný. ???? Kdy pošeptám Ti do oušek, že po Tvém boku chtěl bych být jednou i dědoušek. ???? Že v Tobě mám vedle sebe tu nejúžasnější ženu, ze Tě mám snad za odměnu. ???? Dávat Ti hlavně stále najevo, že jsi ta NEJ ze všech napravo i nalevo. ???? Hledat spolu ve všem naději a krásu, líbat Té kdykoli bez souhlasu. ???? Říkat Ti, že Ti to neskutečně sluší, že v Tvé blizkosti mi srdce rychle buší. ???? Že je mi s Tebou po všech stránkách kouzelně, řekl bych Ti na Václaváku i večer v koupelně. ???? Žena se má rozmalovat od rána do večera, hlavně aby potají nikdy nebrečela. ???? Chybět si jeden druhému jako poušti voda, najednou společně zjistit, že ve vztahu může být i shoda. ???? A dost - je čas popřát Ti hezký den, já v myšlenkách Tvým úsměvem budu zase obklopen.
Autor Mateo, 04.12.2022
Přečteno 204x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Frr, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PĚKNĚ, moc pěkně se to čte-až jsem bez trochu hlubšího rozmyslu uštědřil automaticky supertip...avšak - dám-li ruku na srdce...tintili-vantili***

04.12.2022 22:10:22 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí