Naděje

Naděje

Chci poznat lásku,
chci poznat cit,
chci cítit teplo,
ni den promarnit.

Teplo tvé náruče,
sladkost tvých úst,
smát se, bez pláče,
mít od slz půst.

Jedna pusa na čelo,
pro ni rozum ztratím,
druhá pusa na oči,
pak brýle si nasadím.

Polibek sladký,
nakonec mi dal,
s úsměvem odchází,
jen mi zamával.

Srdéčko mé chřadé,
co se s tebou děje?
Celé moje tělo,
láskou, tou se chvěje.

Autor Teschen, 05.12.2022
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Stanislav32, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí