Chtít cítit

Chtít cítit

Anotace: Lirická báseň, vyobrazující pocity člověka, který chce milovat. Jak moc chceme cítit, navždy jen toužit a přitom sužovat srdce bolestí...

Člověk by rád žil
pro lásku se topil,
člověk by rád žil
mnoho cítil.

Krutý je tento svět,
na lásku nenalezneme odpověď.

Překonáme moře, hory
zdoláme hoře i mrazy,
rozbijeme okovy
prolijeme krev, pot a slzy.

Chceme cítit lásku jako vůni růže,
chceme prožít lásku jako trny růže.

Člověk by rád cítil,
člověk by rád toužil.

Překonal moře, hory
Zdolal hoře i mrazy,
prolil krev, pot a slzy
přeplaval oceány.

Člověk by rád žil,
člověk by rád cítil.

Cítil vůni života,
prožil trny života.

Člověk by rád žil,
člověk by rád cítil.
Autor User1053, 05.12.2022
Přečteno 177x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí