Lásce

Lásce

Anotace: Malování lásky 2022

Proč nemalovat, když jsou pastelky?
Den pak sladší a má pohádky.
Víš o vánocích prý se budou vysílat.
Co zkusit si zas hrát?
Vzpomínám na oblíbenou písničku,
kde zpívá se, chci zas k Tobě spát.
Jsem na tom stejně, mám Tě rád.
Bylo mi šestnáct a já si jí oblíbila.

David Koller tenkrát idol byl.
Bylo co poslouchat
a svět byl blíž.
Budeme malovat spolu.
Tvá ruka po mé rozpětí dolů.

Usmíváš se jako vždy.
Koleda napoví i svařák.
Na trzích musím si dát.

A ty pošeptáš.
Lásko, pojď mě hřát.
Miluji Tě napořád.
A líbáš v koledách.
Ty papír A4 a já fotoaparát.
Okamžik vděčný i božská slast.
Tram ta ra da.
Jenom spolu v lesku krás.
Autor mkinka, 06.12.2022
Přečteno 172x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Kan, Fialový metal, Caliéry, Stanislav32, Vivien, Dejvis, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tram ta ra dá ...
Jako vláček houká
V tomto týdnu vtipné hlášky
Nevím co dřív
Nakupuji
Nakukuji
Ku ku ku
Jako kukačka v cizím pokoji
Rád a víc než mohu
Svůj širák skláním
Až špičky střevíčků
Se dotýká.
***
Krásná je Tvá douška... spolu v lesku krás.
Díky Jíťo.

06.12.2022 14:57:57 | Fialový metal

jsem ráda, že se báseň líbí.Krásný advent Tobě, Vašku.

06.12.2022 15:00:58 | mkinka

Sladkostné;*

06.12.2022 13:42:43 | Dejvis

Moc a moc děkuji.mam radost.

06.12.2022 13:54:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí