Lásce

Lásce

Anotace: Malování lásky 2022

Ptal jsi se, kdo je Zeus.
Já smála se a cítila lásky zkus.
Řekl jsi, že jsem Afrodita.
Já cítila rytmus, co se svléká.

Byl krásný kus léta.
Jedeme z portálu ze století
s pusou i v objetí.
Máme kupu vnitřních dětí
v chemii orgasmů nadšení.
Kape porozumění i vnímání.

Ptal jsi se, kdo je Cesar
a odpověděla Ti Kleopatra.
Už sejdeme se zítra
v tomto životě?
Už věříš, že právě miluji Tě.
Vyznání krášlí portál
beze studu.
Polkni, nemáš nudu.

Jaké mi dáš jméno do vzkazu?
Pusa se směje.
Není od mrazu.
Autor mkinka, 07.12.2022
Přečteno 162x
Tipy 10
Poslední tipující: Vivien, Psavec, Dejvis, Vladislav, Iva Husárková, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

polkla jsem, a máš pravdu :-)

08.12.2022 15:24:31 | Vivien

Moc děkuji, drahá

08.12.2022 18:05:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí