Veď mě dál

Veď mě dál

Anotace: Malování lásky 2022

Možná mám na jazyku.
Ty odpovíš v okamžiku
v místě svitu.
Milé, jemné vrků.
Báseň má mnoho střiků.

Lásko, veď mě dál
s příměsí katedrál.
Své srdce rozdávám.
A do dálky se usmívám.

Asi padá jedna z hvězd,
co zastaví duše lazaret.
Pohyb boků, co zrychlí tep.
Štěstí, co šílí jako Plejády.

Usměj se do dne.
Jsem tady.
Veď mě dál, ctěná poezie
ve jménu poslání i vize.

Se slovem něhy se i bezvěrec pokřižuje.
Jeskyně se otvírá a orchestr nastupuje.

Síla not povzbuzuje,
jak malíř si prozpěvuje.
Končí beznaděje.

Hurá. Láska nastupuje.
Mistrovská árie.
I sesuv půdy přežije.
Je krásné,
když jeden druhého miluje.
To pravá píseň je.
Autor mkinka, 13.12.2022
Přečteno 183x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Iva Husárková, Kan, Stanislav32, Psavec, Dejvis, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí