..nic není tak pevné

..nic není tak pevné

Anotace: Dobře či nikoli?

..ale nezlob se na mě.
Chci něco vědět a nevím nic.
Chci jen vědět, zda je to ta správná z polovic,
zda mi toho dává o něco víc,
než jsem měla dřív.
Však nevím nic
a nemůžu hodnotit.
Autor losberundos, 24.03.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí