Jdu dál

Jdu dál

Anotace: všechno zlé je k něčemu dobré a dobré je taky se po nepřeskočené překážce v životě zvednout a jít dál za svým snem

Nebe plné hvězd
říká mi,
že zbytečné jest
plýtvat slzami
pro nepravou lásku,
která zlost rozvířila.
Pro falešnou masku,
které jsem uvěřila.

Srdce se obrnilo
a rozum časem se poučí,
aby dalším překážkám se zabránilo,
které mi do cesty život nastrčí.

Chci milovat
a být opravdově milována.
Ale už nemohu cestu osudu malovat.
už musí být neočekávána.

I když smysl života mi někdy uniká,
zůstat či odejít se pak sebe ptám,
tak já stále půjdu po cestě s názvem Osudová
a hledání důvodu nikdy nevzdám.
Autor LuciAngel, 24.03.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po porazce se musi vztycit hlava a jit s hrdosti dal... nic jineho nam ani nezbyva... bohuzel...

19.04.2007 21:01:00 | synthetic darkness

Rozhodně dobrá báseň. Rozumná a plná citu.

24.03.2007 18:07:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí