Nekonečna

Nekonečna

Všechny ty následky včerejšího večera,
zmizely brzy ráno, ještě za šera.
Ač mi přišlo trochu líto opuštění,
vím že se vrátí hned po setmění.

Nicotné vzpomínky, z noci která minula,
jsou plné dojmů, na to co se nedělá,
a lze říci, ale jen s nadsázkou,
staly se pro mne skutečnou pohádkou.

Pohádkou, která se ale skutečně stala,
překrásná dívka vedle mě spala,
a ač se jevila přes příliš neskutečná,
včerejší noc, propojila nekonečna.
Autor Křemen, 21.12.2022
Přečteno 126x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Jan Kacíř, Sonador, Psavec, kozorožka, Bufik, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí