Návrat z ciziny

Návrat z ciziny

2022

Vrátil ses ke mně, můj milý.

Jak moc jsi jiný,

změnil ses či tvé mínění,

nebo jsi stále takový,

jakého tě znám?

Voníš po soli a nespoutaném větru,

ve vlasech vpletený písek se sluncem máš

a srdce tajemné jako oceán,

jenž zračí se ti v očích.

V tichosti osamělé 

čekala jsem na tebe.

Již nejsem cizinka,

jak tomu bylo předtím -

ne, jsem tvá,

jenom tvá.

Vyslyšel jsi mě,

vrátil ses, můj milý.

Odešla snad láska tvá?

 

Autor Dáma z kavárny, 22.12.2022
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Fractura cordis aperta, mkinka, Psavec, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podobnou situaci prožívám
Čekám
Děkuji

22.12.2022 00:09:21 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí