Dveře na dvůr

Dveře na dvůr

2021

Proč neprošla jsem dveřmi,

za nimiž jsi na mě pod noční oblohou čekal?

Možná proto,

že jsem tenkrát nebyla připravená na lásku,

jakou si zasloužím.

 

Autor Dáma z kavárny, 24.12.2022
Přečteno 177x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, Kan, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí