To už je dávno

To už je dávno

Časy neutichající lásky už dávno zmizely.
Řekli jsme si vše, možná i co jsme neměli.
Bylo to těžké, ale muselo se to stát.
Museli jsme plakat a museli jsme se smát.

Dávno přešlo období, kdy jsem kvůli tobě nespal.
Miloval jsem tě dlouho, ale už jsem přestal.
Tolik let změn, kritiky a poznání,
že prostě nikdy, nepřijmeš mé pozvání.

Několik měsíců tvrdého režimu,
nedalo mi tebe, nedalo mi rodinu.
A i kdybych čerta vytáhl z pekla,
pro mě tvá slza nikdy netekla.

To kde dnes stojím, je tvojí příčinou,
neb tě z nám z dřívějška, mladou a nevinou.
Zbývá jen děkovat, za všechen tvůj vliv,
který mě probudil, poučil mě z chyb.
Autor Křemen, 25.12.2022
Přečteno 127x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí