Lásce

Lásce

Anotace: Malování lásky 2022

Tančí pero, hřeje cit.
Domněnka, vzpomínka a je líp.
I ptáček najde hit
i z rákosí udělá svůj švih.

Jsme přirození v běhu dní.
Ty perla, co nade mnou bdí.
Triangl vydává tón
a naše srdce se sjednotí
a odejde všechen bol.

Lásko nezdáš se mi.
Je obloha a vidím málo hvězd.
Ale v Tvých očích plane
oheň i slastný med.

Ochutnej, ať noc je čistá.
Bez Tebe jsem jako poušť pustá.
Tvá pusa tak lechtá.
Autor mkinka, 26.12.2022
Přečteno 161x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, Frr, Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, Stanislav32, Psavec, Kan, V.N.Losinský, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chutná sladce .)

27.12.2022 09:26:04 | Constantine

Moc a moc děkuji za podporu básně.

27.12.2022 10:30:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí