Bludička

Bludička

Co za celé roky se nestalo,
přišlo pak v pouhých dnech,
na chvíli pršet přestalo,
když byla jsi v mých snech.

Za minulá léta snad jediné polibky,
myšlené skutečně, voněly vášní,
pohledy do očí nemaje výhybky,
tak krásně nevšední a tolik zvláštní.

Přišla jsi jako blesk z čistého nebe,
a stejně tak hned potom odešla
teď přemýšlím kam nás to vede,
proč už jsi nikdy víc nepřišla.

Proč najednou bez jasné příčiny,
ač to byla vlastně jen chvilička,
polibky s tebou mi zmizely,
a z tebe stala se Bludička.
Autor Křemen, 27.12.2022
Přečteno 141x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Frr, Fialový metal, Psavec, mkinka, annanymsová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí