To nebyla láska

To nebyla láska

Anotace: ...

Otoč se, zavři oči,
zapomeň na špatné dny noci...
Už bylo dost trápení a snění
je na čase si uvědomit, že láska už tu není!

Zmizela, odešla a nemůžeš ji chtít zpátky
nevzkříšíš ji, nepřivoláš zmizela do dálky.
Neplakej nad láskou, která tě ničila to,
že je pyč, tím ti možná život ulehčila!

Trápila ses a smích ze rtů se ti ztrácel
jen občas se ti na chvíli vracel
to nebyla pravá láska...
Autor Kariš, 24.03.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí