Znovu a zas

Znovu a zas

Anotace: ...

Víš, jak moc mi chybíš,
když tu nejsi se mnou,
Jakoby moje srdce bylo spíš
jen vyhasínající hvězdou.

To, co je mezi námi je skutečné,
nikdy jsem se necítila tak živá,
jako když jsi vedle mě
a já můžu být jen a pouze tvá.

Ráda poslouchám tvůj hlas,
který mě hladí po duši.
Chci jej poslouchat znovu a zas
Jak moc, nikdo netuší.

Miluju tě.
Autor AngelLia31, 01.01.2023
Přečteno 156x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, annanymsová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí