Barevnost oblohy

Barevnost oblohy

Anotace: Barevnost života 2023

Modrá má čáry
a tuha jako semafory.
Abstrakce světu sluší
s kordem lásky jdeme buší
nálad i shonů
a milujeme se k tomu.

Vezmu fotoaparát
a jdu na koláž,
co prší láskou z dlaní.

Fotka naše.
Den je hravý.
Pohled mezi stíny.
Přijímáme sebe. Nehledáme viny.
Maluj dál.
Drahý.

Jsem tam uvnitř vdechnutá.
Obloha nás zná.
I mléčná dráha naši hvězdu dá.
Je krásné být Tvá.
Autor mkinka, 02.01.2023
Přečteno 112x
Tipy 14
Poslední tipující: Lioness, Fialový metal, Stanislav32, kozorožka, Psavec, Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

03.01.2023 09:43:41 | Lioness

Moc děkuji za slova plné chvály.

03.01.2023 09:45:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí