Nemáš mě

Nemáš mě

Anotace: já nemám Tebe...

Nemáš mě
já nemám Tebe
Ty peklo máš
nevěřím v nebe
nemáš mě
já nemám víc
jsi světlem mým
a já tvé nic
Nemáš mě
a přece máš
láskou jsi
a pryč je pláč

Já nesmím Tě
a Ty mně smíš
Ty znáš mě
a přece sníš
Autor kroužek, 24.03.2007
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí