Lásce

Lásce

Anotace: Barevnost života 2023

Už zpívám barvou tepu
v noci s jiskrou světů.
Hledím bez pochybení.
Za rohem budeš Ty.
Úsměv, jásot i slzy.

Láska je blízko
jako hvězda,
co steskem trpí.
Obrázek bez sebe.
Táhlé sny i vteřinové rýmy.

Už líbej do polštáře.
Báseň píše rukopis
a ta káže,
že noc má krásná být.

Dobrou noc, lásko má.
Takt kostelních zvonů dá.
Tam v dáli jsem Tvá.
Autor mkinka, 06.01.2023
Přečteno 157x
Tipy 21
Poslední tipující: kudlankaW, Bufik, Stanislav32, Dejvis, Frr, kozorožka, šerý, Psavec, Fialový metal, Narragan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný text

Hladce plyne

Zaujalo mne Tvé slovosledí

08.01.2023 10:56:02 | kudlankaW

I já děkuji, milý Marty.

08.01.2023 10:57:50 | mkinka

Krásně se to čte, děkuji

08.01.2023 00:09:45 | Bufik

Moc děkuji, drahá.

08.01.2023 10:40:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí