Lapen

Lapen

Překrásný je vítr lapen

ve tvých vlasech

 

o hnědavou klouže mistrně

jako nové sáně mezi perličkami

z čokoládových svahů

 

láme se po dešti slov

hádající tvé jméno

každý pramínek do obočí

jak foukáš si zlehounka nad víčko

 

oblohu drze políbila zuřivost

zkusmo pohrávám si s dechem

sázím na ten poslední…

 

…pak možná někde uvnitř schoulí se polibek

co vítr odvane ze dveří.

Autor Caliéry, 08.01.2023
Přečteno 129x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Bufik, šerý, Psavec, Sonador, Helen Mum, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pěkné.

17.01.2023 08:56:19 | mkinka

Moc hezké

08.01.2023 17:07:45 | Bufik

krásné*

08.01.2023 09:17:51 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí