Pavučina z historek, snů a hvězd.

Pavučina z historek, snů a hvězd.

Anotace: Skládám si nás a sny a poezii.

Do Poezie utíkám,

Svět, kde my dva,

jsme my dva.

Vidím to tak jasně.

Klam nebo budoucnost.

Co na tom záleží.

 

Vyšívám pavučiny snů,

A večer si lehám do mechu

Pod ně a prohlížím si je.

Hvězdy zašité do těch starých snů.

 

V poezii vidím nás,

Jako pár milenců,

Budíme se každé ráno,

Slunce, déšť.

A vše dává smysl.

 

Oba jsme, kde chceme.

Kde máme.

A sníme.

A možná mě držíš za ruku.

 

Autor someone.else, 08.01.2023
Přečteno 121x
Tipy 7
Poslední tipující: Bufik, Psavec, mkinka, Frr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

11.01.2023 00:11:59 | Bufik

hezké

08.01.2023 10:02:12 | Stanislav32

Mnohokrát děkuji

08.01.2023 10:43:01 | someone.else

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí