Energie lásky

Energie lásky

Anotace: Barevnost života 2023

Puls rtů
bez nesmyslů.
Tep srdce
dá více.

Rytmus choreografie
i moře fantazie
v obrazu bílého spřežení.
Šeptej noci. My a my.
Laskavé city i dny.

Jsme energie,
co hřeje v žáru sympatie.
Hrdlo bije akordem telepatie.
Plynulá složená symfonie.
Láska prostupuje.
Autor mkinka, 10.01.2023
Přečteno 144x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, Stanislav32, Psavec, Frr, Marten, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...pulzuje rytmem vln dvou spojených těl..

10.01.2023 17:21:41 | stormeater

Děkuji za Tvá slova i podporu básně.

10.01.2023 17:30:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí