Srdce potravou

Srdce potravou

Zavírám oči v příběhu,
polštáře co nasál tvoji vůni.
Sny lásko o tobě bez břehů,
dotváří noci obraz svůdný.

Sám hvězdy napříč oblohou,
rozsvěcím v rysech kontur znamení.
Bys svítila mi nad hlavou,
než žitím duše má zas zkamení.

Jménem dar bohů podle výkladu,
je dána pro mě role tvá.
Než políbím tě v srdci vyhládnu,
pak vše zas snadným být se zdá.
Autor petrzal, 11.01.2023
Přečteno 127x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, šerý, Psavec, Fialový metal, Marry31, Friday
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemné čtení, pěkné pohlazení

12.01.2023 00:36:06 | Bufik

Povedená.)

11.01.2023 13:46:43 | Constantine

Božidara? Pěkné jméno.

11.01.2023 11:28:03 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí