Bohatství pro každého

Bohatství pro každého

Anotace: To co může mít každý ať je chudý či bohatý nebo jaký koli.

Ze života smrt vyžene ti,
Ukáže ti nový směr.
Odhalí ti krásy a tajemství sví,
Nejdi na jih, ale k nebi na sever.
Poznej křídla jenž ti dává,
Poznej opojení oněch dní.
Pocítíš jak spaluje tě rudá láva,
Jenž ti v žilách spádem proudí.

Zakousni se hned.
Dokud tuto šanci máš,
Na nikoho nečeká tenhle svět,
Nečekej a osud na kolena sraž.
Pozměň si svět okolo sebe,
Poznej sílu toho citu,
Uvidíš nad sebou stát nebe,
Poznáš, že jsi v bezpečném krytu.

Nech, ať srdce ti jako hudba hladí,
Odevzdej se vůli žít,
Ucítíš jak se vaše srdce sladí.
Bojuj o to a nenech si to vzít.
Jeto těžké lásku si udržet,
Štěstí při tom mít,
Nejde pouze v posteli roky proležet,
A lásku takto chtít.

Láska se hýčkat musí,
Je bohatství životem daná,
Ví to ten, kdo lásku zakusí,
Je krásná jako rosa ranná.
Třpytí se na slunci žhavém,
Jako celého světa perly,
Jsou radostí v tvém světě nemalém,
Zkus to a kousek si pro sebe urvi.

O lásku se musí poprat každý sám,
Nejde ti vstříc jako smrt jistá,
Najdi si svého srdce úrodný lán,
Okus poté jak její voda je čistá.
Neskrývej svou bolest,
Neskrývej své štěstí,
Každý musí trnitou cestu prolézt,
A odházet si zpod nohou klestí.

Napij se toho bohatého moku,
Není pouze pro bohaté jako zlato,
Dopřej si pořádný kus čistého loku,
Ať jsi bohatý či chudý nepřijde na to.
Každý má právo poznat a vlastnit,
Každý smí lásku mít,
Každý má právo pro lásku tesknit,
Každý má právo o lásce snít.

Ochuť si lásku podle možností,
Černovláska, Blondýnka či jiná kráska,
Dopřej jí záplavu něžností,
Ukaž své milované co je pro tebe láska.
Nepochybuj život si tvoříš sám,
Osud je pouze rádce,
Nevěř pochybám a jiným lživým hrám,
Nedej na pověru toho démona zrádce.

Do polibků svou vášeň vnes,
Splynete v jedno srdce.
Kdosi shůry štěstí ti snes,
Propleťte své tělo a ruce,
Jedním staňte se té noci,
Obraz její si namaluj do očí,
Dostane se vám lásky plné moci,
Nikdy nezapomenete až to skončí.
Autor Prousan77, 24.03.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta můza, která tě navštívila tě políbila opravdu poctivě... máš strašně krásný básničky, já nevím, ale ke mě to teď nějak moc hovoří.. to proto.. to proto, co zůstalo v tý krabičce---
Jo, mimochodem, po tom, co se zavřely dveře auta, té páteční noci, maminka vydechla:"Ten Pavel, to je stejně úžasnej kluk..." :D což se dalo očekávat, po tak šarmantním donesení koloběžky:D

25.03.2007 19:38:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí