Holka z jetele

Holka z jetele

Anotace: Krásný letní románek ač krátký (psaní dvou básníků J. a M.)

V Brně dne 26.6.2022 22:10 - 23:04

Holka z Jetele

Jsi něžnost sama
srdcem propojená
v citu smyslnosti
v poezií citů

s Tebou cítím vzrušení,
emoce, něžné pocity
erupce na povrchu srdečním
v srdci v rytmu tanečním
latinské exotiky
v kalichu opojení.

Krásné,
jako létající větr v oblacích
neuchopitelné a
žádoucí jako Ty

v trávě jetele
něžných bosých nohou
hledajíc čtyřlístek pro štěstí
s myšlenkou v srdci lásky
slovy matoucích...

Má mě rád , nemá mě rád.

Tak jest srdcem milovaná
květem lásky jež tiše skrývám
bojím se říct
že i jí chci víc dát
než jen si o ní nechat zdát.

Co když ta dívčina z jetele
chce Ti dát...
třeba víc než myslíš,
než může se Ti zdát,

Co když ta dívka co tu jest
pro Tebe nechá všechno kvést...

Srdce a ruce na dlani
oheň a žár mezi nimi
tak jako jazyk v ústech tvých,
prsty co hladí, pijí...

Hladoví jako vězni
svobodní jako vlci
tiskni mě k sobě v jeteli
líbej a miluj.....NAVŽDY !

V dotecích něžných rtů
v lidském světě
vzrušení a zběsilost věrnosti
vlčích srdcí do konce dní.

Dívko něžná
ve vlasech jetelem propletená
v trávě položená
ve vlčí kůži schoulená

Možná to chci
možná se bojím
možná mě chceš
možná Ti zato stojím

možná
jsem ta dívka z daleka
co roky s Tvými proplétá...

Jsem holka z jetele
pro Tebe...

schoulená v temnotě
ve světle, v lásce
usínám s touhou která nezhasne
jsem bdělá sluncem
čistá láskou...

Je život víc než pouhou sázkou ?
Autor JarekBrnoCz, 15.01.2023
Přečteno 108x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Psavec, Frr, Stanislav32, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

15.01.2023 00:55:45 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí