Vše o jednom slovíčku

Vše o jednom slovíčku

Anotace: opravdu je láska JEN slovo?

Né slovo, slovíčko, ale cit.
Tomu neporozumí žádný lid.
Jedině dva lidé muž a žena.
Už po staletí neproběhla změna.
Osud jim pomůže se najít,
pak přijde trápení-snaží se rozejít.
Avšak pochopí, že se milují.
Svých chyb a slov pak litují.
Padnou si do náruče, v očích slzy,
to, že to láska je, se doví brzy.
Simmel říká, "Láska je jen slovo"
tak to můžem začít nanovo...
Autor wigi.sama, 24.03.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je v klidu...

25.03.2007 23:32:00 | zhrzenybasnik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí