Zpívá, miluje a tvoří.

Zpívá, miluje a tvoří.

2023

Věky ve mě zněla prázdnota, 

až tvou přítomností se ve mě

rozezněla hudba andělská.

Skoro deset let, tak dlouho jsem čekala,

než něco v nitru znovu se zatřepotá,

a nezáleží,

zda budeš skutečně můj a já tvá.

Nikdy jsem nevěřila,

že to někdy nastane;

poprvé za ta dlouhá léta

má duše díky tobě opět zpívá,

miluje a tvoří.

 

 

Autor Dáma z kavárny, 15.01.2023
Přečteno 177x
Tipy 17
Poslední tipující: DuvtipnyCmelak, Fialový metal, Iva Husárková, kudlankaW, Bufik, Sonador, Emily Říhová, Psavec, Frr, Stanislav32, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je hezký teda
Dekáda
Pak on a ona
V lásce se shledá

15.01.2023 21:49:20 | kudlankaW

Láska je krásná a mělo by se o ni pečovat

15.01.2023 19:24:29 | Bufik

Láska....též o ní něco málo vím...

15.01.2023 12:53:03 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí