Zamilovaná, ale kamarádka

Zamilovaná, ale kamarádka

Anotace: To co nikdy nebude číst osoba pro kterou to je psáno

Láska ve mně vzplála
Však on o tom nemá zdání
Nezájem jsem stále hrála
Vyznat ti lásku mi něco brání

Ráda bych tě políbila
Však jako kamarádku mě bereš
Asi bych ti ublížila
Celou dobu se s kamarádkou směješ

Bolí mě že jsem neupřímná
Zlá je ta moje hra
Byla jsem k tobě vlídná
V lásku doufala

Stále budu doufat
Já tu na tebe čekám
Budu tě milovat
Pak přečíst ti tohle dám
Autor Veliký úsměv, 24.03.2007
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zažila jsme něco podobného...tak se mi to moc líbí...a jsem v tom pořád....no jo...pěkné...

27.03.2007 11:22:00 | Optimistick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí