Láska je důležitá..

Láska je důležitá..

Anotace: ..

Život pěkná kurva je ,
když nechá nás oba zajít do beznaděje,
mám tě rád a miluji tě,
říkáme si heslovitě.

Láska sou radosti ze života,
rozchod a zklamáni do nekonečna,
milovat někoho je dlouhodobé prokletí ,
či splynutí ve dvě krásné labuti...?

Tvory tak krásné a sobě odevzdané,
že bez sebe nedokáží žít odděleně,
Vždy když druhý odejde do labutího nebe,
Ten první steskne,žalem zblazní se,je,bez sebe..

Tento příklad mluví snad za vše....
Láska je pro nás důležezitá ,není pasé,

Proto nad ní hned nezanevřeme..
když se poprvé špatně zamilujeme..
Autor Roger, 24.03.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pravdivé!! Akorát je blbé, když se člověk vícekrát špatně zamiluje-můj případ. To už potom vůbec v nic nevěří!!! Ale fakt krásný!

03.04.2007 18:34:00 | Majketka Pietraszová

Líbí se mi.

25.03.2007 00:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí